Izmireni dugovi putara

Bez autora
Dec 24 2012

Vlada Srbije izmirila je dugove putarskih preduzeća prema bankama u ukupnom iznosu od 4,73 milijarde dinara. Izmirene su obaveze preduzeća za izgradnju putne infrastrukture prema bankama - Banca Intesa, Societe generale banka Srbija, Unicredit bank Srbija - nastalih zalogom potraživanja prema Republici Srbiji, na osnovu izvršenih radova na izgradnji putne infrastrukture na Koridoru 10 i Koridoru 11.Isplaćeni su dugovi preduzeća “Putevi Užice” u ukupnom iznosu od 3,1 milijarde dinara, preduzeća PZP “Beograd”, u ukupnom iznosu od 782,2 miliona dinara...

Izmireni dugovi putaraVlada Srbije izmirila je dugove putarskih preduzeća prema bankama u ukupnom iznosu od 4,73 milijarde dinara.

Izmirene su obaveze preduzeća za izgradnju putne infrastrukture prema bankama - Banca Intesa, Societe generale banka Srbija, Unicredit bank Srbija - nastalih zalogom potraživanja prema Republici Srbiji, na osnovu izvršenih radova na izgradnji putne infrastrukture na Koridoru 10 i Koridoru 11.

Isplaćeni su dugovi preduzeća “Putevi Užice” u ukupnom iznosu od 3,1 milijarde dinara, preduzeća PZP “Beograd”, u ukupnom iznosu od 782,2 miliona dinara, preduzeća “Borovica-Transport” iz Rume, u iznosu od 338,5 miliona dinara i građevinskog preduzeća “Planum” od 504,6 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik